Arrowshk

You give up a few things, chasing a dream.

Jag lever faktiskt fortfarande....

Publicerad 2013-06-19 22:05:53 i Allmänt,

... även fast det inte verkar så.
 
Jag har ärligt talat haft lite för mycket i livet för att orka prioritera någon av bloggarna. Jag har rest, jag har snickrat, jag har torkat hur mycket som helst och tävlat lite därimellan.
 
dessutom har mitt intresse för the sims 3 återuppstått så jag hr nördat det ett tag också.
 
Och såklart har kaninerna tagit sin tid.
Många bebisar har flyttat och påbörjat sitt nya liv hos sina nya ägare, men jag har några kvar, båda bröderna bus ur Letkullen och lilla gul, som jag ärligt talat har lite svårt att släppa. Hon är så liten och försiktig och gömmer sig gärna bakom Felix. Dem delar nämligen bur och Felix har växt om lilla Gul rätt rejält.
 
Dem två ungarna jag sparat kunde jag nog inte vara nöjdare med, Felix (honan efter Lea och Cockos) är stor och fin och väldig framåt, vilket Uno (hanen efter Stella och Petrus) också är.
Jag är så nöjd med mina ungar!.
 
På fredag är det midsommar
Det är också 6 månader sedan världens bästa Isa somnade in i min famn.
 
Älskade, Älskade Du...
 

dammar lite

Publicerad 2013-06-07 22:32:00 i Allmänt,

Oj vad dammigt det var här... den här bloggen har inte fått mycket action på typ en månad.
Jag har haft lite väl mycket för mig, arrangera bergslag tog lite väl mycket tid och ork, sedan där imellan ska man ta hand om sina kaniner och jobba.
 
Jag har inte haft mycket ork för bloggen tyvärr.
 
Det här har jag dock tvingat mig till:
a
Och än är jag inte klar på långa vägar...
 
Bebisarna har blivit stoooora, 4 av 5 Maydenbarn har flyttat, 3 av 4 Leabarn flyttar imorgon och jag ska se till att uppdatera lite annonser så jag får iväg de resterande 3.
Lilla gula som blivit kvar ur Maydens kull har fått flytta ihop med min hona efter Lea, Felix, de trivs bra ihop så så får det nog vara tills lilla gul hittar eget hem.
 
Annars rullar det på som vanligt, jag hittar något produktivt att göra på förmiddagarna när det är svinhett (me like a lot, rabbits do not) och kaninerna ligger i burarna och snoozar förbi värmen, sedan på kvällen runt 18-19 slänger jag ut dem i hagarna för att sedan åka och jobba.
Det har funkat bra, nu börjar det dock mörkna lite och det är tävling imorgon bitti så jag ska slita mig från datorn och plocka in kaninerna samt springa med Siba och Tara, så dem rör sig på banan imorgon
 
Peace y'all
 

Om

Min profilbild

Jansson

Kaninhopparnörd på riktigt blir man först när man kan stå rakryggad och säga det högt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela