Arrowshk

You give up a few things, chasing a dream.

Släppa taget

Publicerad 2013-11-24 21:31:08 i Allmänt,

Jag har nu haft kontakt med lite folk om mina kaniner som jag lagt ut till salu, bittersweet.
Jag har bla pratat med en jättetrevlig tjej om Tindra, det känns riktigt bra och jag hoppas hon vill ha henne, så värst långt bort bor hon inte heller.
 
Jag har även haft lite kontakt med några stycken om Singla.
Uno är den enda som ingen vill ha *cry* nej jag skojar bara, dem har bara varit ute till salu på riktigt i två dagar.
 
Nej jag hoppas den här försäljningen av dem går relativt snabbt och smärtfritt.
Jag tror igentligen inte att kaninerna bryr sig så mycket om att byta hem och ägare, bara dom får sin mat på rätt tid ;).
 
Här får ni en gratisbild på en liten Tindra
 

Då var det bestämt

Publicerad 2013-11-22 07:55:53 i Allmänt,

Jag har lagt ut tre av mina ögonstenar på forumet.
 
Singla, Uno och Tindra är de som ligger ute på annons. Tindra skulle ut på annons från början, bara varit seg med henne, men Singla och Uno var ju igentligen tanken att dem skulle stanna.
Men Singla och jag är inte ett ekipage, hon är en lätthoppad kanin som behöver stöd från rätt förare och jag är bara en förare i mängden. Det fungerar absolut, men det känns inte rätt.
 
Uno är en jätterolig hoppkanin, men eftersom jag av många anledningar inte kan släppa Sladden, både pga hans "skada" och för att han har precis DET jag vill ha så kände jag att det kanske är bättre att Uno får flytta.
Uno har utvecklats till det bättre, han är snäll och lätthoppad och blir bara mer och mer säker på hinder. Men det är inte allt.
 
Tindra skulle ut på forumet, jag hade en baktanke om att kanske behålla henne, men den har jag slagit ifrån, det är helt enkelt inte rimligt. Så där känns det liksom inte som ett stort svek.
 
Samt att Siba hittat ett nytt hem, så hon flyttar i december.
 
Det känns bra att banta ner kaninantalet lite, för det är trångt i kaninhuset.
 
Beslutet togs inte för att jag känner att jag inte kan ta hand om dem, för det är inget problem, utan detta är något som legat och pyrt länge, jag har bara inte velat ta tag i det.
Min framtid är osäkrare än någonsin, och jag har funderingar på att om allting klaffar som det ska att flytta in till örebro. Detta är just nu bara bara funderingar, men det är seriösa funderingar.
 
Som jag redan skrivit på DV, de som vill får döma mig, det är upp till dem.

Hej höger sida

Publicerad 2013-11-18 15:49:48 i Allmänt,

Nu tror ni att ni äntligen ska få tävlingsresultaten som jag inte orkat skriva om, nepp tyvärr, palla.
 
Igår gjorde jag något helskumt.

Jag fattar inte hur man som inbiten kaninhoppare i 7 år helt plötsligt kan byta sida från vänster till höger utan att märka det?.
Ok att jag förde en del från höger 09 när jag var skadad så jag kan ju, men allt kändes bara helfel, koppelhanden helt OK, det var inga problem, men jag hade jätteproblem att hantera Sam med vänster hand. Nu är han lätt att hantera på banan, han är ju 5 nu så han vet ju vad det går ut på, vill matte korrigera så sitt bara och vänta på henne typ. Men jag kunde inte sätta ner honom normalt, gick typ inte.

Efter halva banan börjar jag fundera på om jag går på fel sida, Sam brydde sig inte, men jag hade som sagt lite problem. Väl när jag insér det också byter jag inte, bara tuffar på på höger sida... tror Erika psykade mig när hon bad mig gå på höger sida i banan när vi kollade svängar haha :P

Eller så var bara huvudet fullt med snor...

 

 

Roadtrip

Publicerad 2013-11-09 23:48:56 i Allmänt,

Idag tog Karin och jag en roadtrip ner till Karlsborg, jag slaggade hos henne och när vi väl vaknade till liv på morgonen frågade hon "vart ska vi?", "till Karlsborg" sa jag, "Och vart ligger det?" frågar hon, "Ingen aning..." säger jag.
 
Ja vi planerar alltid allt in i minsta detalj!... ... ... ... nästan alltid i alla fall....
 
Nåja, hela vägen från örebro till karlsborg tog vi oss där vi mötte upp Stina på Konsum och hämtade en kanin.
 
Arrows Another Lullaby "Tindra"
 
Då Stina slutat med kaninhoppningen har Tindra fått flytta tillbaka hit, vi får se vart hon hamnar.
Hon är förr i år i mars och är efter Mayden och Ascot.
 

stupid yibberish

Publicerad 2013-11-09 19:48:19 i Allmänt,

Sitter på Ebay och söker flygburar, skulle ju vara nice att äga egna, jag har ju en egen men den är blååå, vill ha vinröda :( det finns men inte på Ebay. Dessutom hittar jag open men det är nog inte godkänt att flyga med...

 
Googlar som en idiot, jag SKA hitta billiga vinröda av den här modellen, jag bara SKA!.
 

Frustrerande att hitta Marchioro Clipper Cayman (flygburarna), vinröda med opentak och antingen skickar dem inte till sverige eller så är det fel storlek eller så kostar dem typ tredubbelt så mycket som dem vi köper av scandipet :'(

Travet dag 1

Publicerad 2013-11-02 19:21:00 i tävlingsresultat,

Resultaten från idag:
 
Sladden fick två djävulshorn i pannan till maskeradhoppningen, han brydde sig inte alls, dessutom tappade han en i mitten av banan haha men han var en duktig skrutt, så jävla kul att hoppa med!,

Lea visade mig att tung och klumpig tysk klarar av att kliva på hinder så att bommarna ligger kvar, jag är imponerad. Dock rasade det rätt mycket ändå haha.
Stellisch sprang fint på 2+2 och vann, kul att hon börjar plocka rakcert på löpande band sådär när hon inte behöver dem längre haha.
Ayla knatade på, minns inte felen men helt OK, ingen supersäker Ayla med marginal men jag hade väl inga direkta krav heller.

Morris hoppade Svår UT, tycker fortfarande matta är lääääskigt, tror han får glömma SM nu i vår, han hoppar men han kravlar typ, lossnade desto mer i finalen men fortfarande spänd så njäe, vi tragglar nog på UT i svår tills det lossnar, han blir nog aldrig en inomhuskanin helt enkelt. 5+0 blev det.

Siba gick ut först i msv, debut inne, hoppa gjorde hon men hon var bra omotiverad, några fel för mycket för pinnchans.
Singla/Lilla gul gick på 4+0(?) helt ok, men tycker också matta var lite obehagligt.
Sladden spraaaaaang fort på 3+1 eller 4+0, minns inte, tror 4+0, tog i alla fall pinne, Duktig Skurk.
Mick fortsätter vara lugn och paddla på bra, tyvärr litade hon inte riktigt på mattan så hon gick lite på hindren, och hon är inte särskillt försiktig så det låg bommar överallt :P

Uno hoppade jättefint på framhoppningen, som om han aldrig gjort annat, men väl på banan petades och degades det. Finalen var han dock jättefin i, behöve liksom inte ens berätta för honom att nu kommer det ett stort hinder utan han hade full koll själv, tänk om han kunde gå så i grunden också?.
Felix körde på samma stil, bommar överallt i grunden och 1 fel i finalen, men den sprang hon så fint i att det hade lika gänra kunnat vara en nolla.

Mick, Lea och Stella hoppade också Längd, Mick hoppade 1 meter haha och Lea hoppade typ 120?, helt ointresserad av längd.
Stella kändes slö som fan, tänkte att näe det går nog inte, tog sig precis över 140 typ haha, dock vaknade hon lite på 160 och hoppade som om hindret var 2m långt och 70 högt, liiite överdrivet.
180 tog hon sig över och även 200, och det räckte till vinst.

Ett cert kvar till Super Champinjon, varför måste det vara i längd för?! hon blir 5 nästa år hon kommer inte orka hoppa såhär så värst länge till :P tanta.

Den som läser hela min roman får en kaka :D

Om

Min profilbild

Jansson

Kaninhopparnörd på riktigt blir man först när man kan stå rakryggad och säga det högt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela