Arrowshk

You give up a few things, chasing a dream.

Travet dag 1

Publicerad 2013-11-02 19:21:00 i tävlingsresultat,

Resultaten från idag:
 
Sladden fick två djävulshorn i pannan till maskeradhoppningen, han brydde sig inte alls, dessutom tappade han en i mitten av banan haha men han var en duktig skrutt, så jävla kul att hoppa med!,

Lea visade mig att tung och klumpig tysk klarar av att kliva på hinder så att bommarna ligger kvar, jag är imponerad. Dock rasade det rätt mycket ändå haha.
Stellisch sprang fint på 2+2 och vann, kul att hon börjar plocka rakcert på löpande band sådär när hon inte behöver dem längre haha.
Ayla knatade på, minns inte felen men helt OK, ingen supersäker Ayla med marginal men jag hade väl inga direkta krav heller.

Morris hoppade Svår UT, tycker fortfarande matta är lääääskigt, tror han får glömma SM nu i vår, han hoppar men han kravlar typ, lossnade desto mer i finalen men fortfarande spänd så njäe, vi tragglar nog på UT i svår tills det lossnar, han blir nog aldrig en inomhuskanin helt enkelt. 5+0 blev det.

Siba gick ut först i msv, debut inne, hoppa gjorde hon men hon var bra omotiverad, några fel för mycket för pinnchans.
Singla/Lilla gul gick på 4+0(?) helt ok, men tycker också matta var lite obehagligt.
Sladden spraaaaaang fort på 3+1 eller 4+0, minns inte, tror 4+0, tog i alla fall pinne, Duktig Skurk.
Mick fortsätter vara lugn och paddla på bra, tyvärr litade hon inte riktigt på mattan så hon gick lite på hindren, och hon är inte särskillt försiktig så det låg bommar överallt :P

Uno hoppade jättefint på framhoppningen, som om han aldrig gjort annat, men väl på banan petades och degades det. Finalen var han dock jättefin i, behöve liksom inte ens berätta för honom att nu kommer det ett stort hinder utan han hade full koll själv, tänk om han kunde gå så i grunden också?.
Felix körde på samma stil, bommar överallt i grunden och 1 fel i finalen, men den sprang hon så fint i att det hade lika gänra kunnat vara en nolla.

Mick, Lea och Stella hoppade också Längd, Mick hoppade 1 meter haha och Lea hoppade typ 120?, helt ointresserad av längd.
Stella kändes slö som fan, tänkte att näe det går nog inte, tog sig precis över 140 typ haha, dock vaknade hon lite på 160 och hoppade som om hindret var 2m långt och 70 högt, liiite överdrivet.
180 tog hon sig över och även 200, och det räckte till vinst.

Ett cert kvar till Super Champinjon, varför måste det vara i längd för?! hon blir 5 nästa år hon kommer inte orka hoppa såhär så värst länge till :P tanta.

Den som läser hela min roman får en kaka :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jansson

Kaninhopparnörd på riktigt blir man först när man kan stå rakryggad och säga det högt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela