Arrowshk

You give up a few things, chasing a dream.

Lite kondisträning

Publicerad 2015-01-08 16:50:42 i Allmänt, Träning,

Mina djur är något av det bästa jag har, problemet är bara att jag har 17 kaniner men så lite dagsljus om dagarna.
Jag går i skolan till 16 tre av fem dagar, vilket betyder att jag åker hemifrån innan solen stigit upp på himlen, och jag åker hem efter att solen har sjunkit. Det är alltid mörkt.
Därför har det blivit begränsad utevistelse för mina små, men jag har bestämt mig lite för att kaninerna bryr sig inte om att det är mrkt och dåborde inte jag heller bry mig, ut och gå kan man göra ändå.
 
Så idag tog jag med mig ett par stycken ut i lervällingen.
 
Sladden
Istället för att skriva vad vi behöver träna på, för det skulle bli en hel roman så kan jag skriva vad vi INTE behöver träna på:
Ilskna blickar och svordomar...
 

Kenny
Hon är en ganska simpel kanin att föra, hon går dit man ber henne, men det kommer krävas massor med träning och tävlingar innan vi arbetat ihop oss.
Kenny är en kanin jag helst inte vill störa så mycket, hon klarar sig bäst själv. Dock har hon nog inte fått sköta sig själv så mycket tidigare, och Rom byggdes inte på en dag, så tålamod, tålamod och lite mer tålamod så ska vi nog kunna klara av varandra vi med.
 
Lea
Fort gick det kanske inte, men hon väljer lite andra vägar än dem andra, så vi fick nog lika mycket träning ändå.
 
Morris
SWOSH, lättstyrd jäkel som går dit jag ber honom om, nästan lite tråkigt att inte ha något att arbeta med... men man ska inte klaga.
 
Demo
är den som chockade, jag trodde ALDRIG att han skullespringasom han gjorde, han kutade, fullt ös hela rundan... Gamla segpropp liksom, nu passar det att springa...
 
Efter dessa började jag bli ganska trött, både på bråkiga kaniner (framförallt Sladden är sjukt jobbig för psyket...) och öht. jag har ju inte så mycket kondition själv att skryta med direkt... Så jag bestämde mig för attsluta med dessa och ta några imorgon också istället för alla på en gång.
I helgen hoppas jag kunna hoppträna lite igen, vill komma igång ordentligt 2015,och det gör man inte genom att sitta i soffan och lata sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jansson

Kaninhopparnörd på riktigt blir man först när man kan stå rakryggad och säga det högt.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela